pondělí 23. května 2011

Výběr nejlepších realistických vibrátorů

Realistické vibrátory věrně připomínají mužský penis. Mají dokonale tvarovaný žalud a stimulační výstupky v podobě vystouplého žilkování. Podívejme se na ty nejlepší

LoveClone žilkovaný


První zástupce představuje ideální volbu. Tvarem je velmi podobný klasickému vibrátoru - nemá na konci "varlata" a je dokonale rovný. Povrch je z LoveClone - velmi kvalitní materiál připomínající svojí sametovou hebkostí lidskou kůži.

Cena: 699,00 Kč


Toy4Fun - Tenký Gelový


Toy4Fun je vyrobený z velmi příjemného měkkého gelu. Částečně se tak přizpůsobí vašemu tělu. Velmi zajímavý je tvar, zatímco špička v okolí žaludu je širší, tak střed je o něco málo užší. Výborný ke stimulaci bodu G. Vibrace lze plynule regulovat otočným kolečkem.

Cena: 499,00 Kč


Toy4Fun - Vysoce Realistický


Nejvíce realistický vibrátor, který lze najít v nabídkách sexshopů. Tvar je oblý a mírně pokroucený - tvarovaný přesně podle vašeho těla. Na konci má varlata a dokonce i přísavku! Můžete si jej tak přisát na podlahu, stěnu nebo nábytek a má úplně volné ruce. Vibrace jsou samozřejmost.

Cena: 699,00 Kč

Toy4Fun - Masivní Vibrátor


Tlustější vibrátor z měkkého gelového materiálu. Oceníte především menší žalud, díky kterému se velmi jednoduše zavádí. Po celé délce má jemné žilkování, které působí jako stimulační výstupky. Vibrace lze plynule regulovat.

Cena: 599,00 Kč


Všechny vibrátory naleznete v nabídce Vibrátory pro ženy (xvibratory.cz) v kategorii Realistické Vibrátory (xvibratory.cz/realisticke-vibratory/) - nabídka obsahuje více než dvacet realistických vibrátorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat