čtvrtek 11. srpna 2011

Dilda - Vibrátory, které nemají vibrace

Podívejme se na základní druhy dild - jaká se nabízejí, čím jsou výjimečná. Jistě vás nejedno zaujme.

Základní gelové dildo

Přesně takto vypadá základní dildo. Umělý penis bez vibrací. Jen měkoučký a pružný gel se stimulačními výstupky.

Realistické gelové dildo


Toto dildo přináší dvě veliké výhody. Na rozdíl od předchozího má přísavku - lze přisát na podlahu, ke stěně (koupelna) nebo k nábytku. Navíc má na konci rozšíření - jde používat i jako anální.

Tvarované gelové dildo


Opět měkoučké a pružné, ale tentokrát má naprosto odlišný tvar. Je oboustranné! Kuličky na spodní straně při pohybu roztahují a stahují vagínu nebo análek. Druhý konec je o něco širší - ideální pro stimulaci bodu G nebo prostaty.

Oboustranné dvojité dildo 



Existují dvě provedení. První provedení má jeden konec tlustý a druhý úzký - první se používá jako vaginální a druhý jako anální (na obrázku). Druhou verzí jsou dilda, která mají oba dva konce stejné - ideální pro dvě holky najednou!

Skleněné dildo



Skleněná dilda jsou velmi oblíbena ze dvou důvodů - jsou velmi pevná a tvrdá + můžete si hrát s jejich teplotou. Sklo je studené již samo o sobě, pokud jej ale na chvilku dáte do ledničky, poznáte mrazivě ledovou rozkoš. Naopak stačí dildo na pár minut ponořit do teplé vody a bude dlouhé minuty příjemně hřát.

Podívejte se na všechny zmíněné kousky na Dilda - Nevibrační penisy - v nabídce jich je od každého druhu mnohem mnohem více!

Žádné komentáře:

Okomentovat